Cookie- og privatlivspolitik 3Dimensioner

Her kan du læse hvordan 3dimensioner opbevarer og håndterer personlige oplsyninger

Personoplysninger:

3Dimensioner.dk respekterer og beskytter dine personlige oplysninger. Personoplysninger holdes strengt fortrolige og videregives aldrig til tredjepart.

Vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved at, tilmelde dig et nyhedsbrev, registrere dig, tilmelde dig et arrangement, købe et CAD produkt eller deltage på et webinar eller et kursus.

Her indsamles oplysninger som

Dit Navn
Din Email adresse
Dine betalingsoplysninger
Samt eventuelle CAD program preferencer. Disse bruges til at udsende de korrekte informationer om programmer du anvender.

Personoplysninger bruges først og fremmest til at gennemføre et køb eller at du kan modtage den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet.

Køb via hjemmesiden: Vi bruger tredjepart betalings systemer, der har egne sikre databehandlinger. Vi samarbejder kun med sikre forbindelser.

Beskyttelse af personoplysninger: Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.
Vi gemmer dine personlige oplysninger på computer med begrænset adgang. Som er placeret i kontrollerede faciliteter. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 % sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver derfor dine personlige oplysninger på eget ansvar.

GDPR - persondatafordningen træder i kraft d. 25. maj 2018. Vi bestræber os på at sætte os ind i og overholder de gældende regler. Vi sikrer at dine oplysninger bliver behandlet fortroligt og kun til det du har givet samtykket til.

3dimensioner

Nyhedsbrev: Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi dit navn og email adresse. Samtidig kan vi bede dig om, frivilligt, at angive hvilket CAD program du anvender. Dette bruger vi til at give dig bedst mulig informationer om netop dine CAD program præferencer. 

Kontakt angående personlige oplysninger: ønsker du at få oplysninger om det vi kan have gemt om dig og dit firma? Kan du skrive en mail til cad[at]3dimensioner.dk eller ringe på 28 49 31 13. Er der registreret forkerte information, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Sociale medier: Facebook, twitter, instagram, google, linkedin bruge til atgive dig en mulighed for at dele og kommentere nyheder på sociale medier. Der kan være tredjeparts coockies i disse.

Coockies: de få gange du kan registrere coockies på 3dimensioner.dk, vil det bl.a. være for at kontrollere, at brugere kun får vist en evt. tilmeldings popup én gang. Læs her hvordan du kan fravælge tredjeparts coockies.

Besøgsdata: Google Analytics bliver på 3dimensioner.dk brugt til at holde styr på antal besøg, antal sidevisninger og antal brugere. Det sker ved brug af tredjeparts cookies. Disse informationer bruges i anonymiseret form til at forbedre siden. Disse data indsamlinger gemmes i 14 måneder hvorefter de automatisk slettes. Læs her hvordan Google bruger Coockies

Ønsker du ikke, at Google Analytics skal registrere dit besøg, kan du klikke her.