Mit navn er Pia Stender. Jeg står bag 3Dimensioner.

Jeg er CAD-specialist med årelang erfaring i at lave skræddersyede kurser for projekterende arkitekter, indretningsarkitekter, designere og bygningskonstruktører.

Jeg er uddannet designer fra Danmarks Designskole (KADK) med speciale i rum og indretning, afgang 1995. Siden da har jeg arbejdet med erhvervs-indretning og som autoriseret Autodesk CAD-instruktør, time underviser i Revit på KEA, IHK(DTU) AutoCAD/Arch/Revit på KADK,.

Begge felter er mine helt store professionelle passioner, og i 2005 startede jeg 3Dimensioner med ønsket om at forene de to verdener – byggebranchen og undervisning. 

3Dimensioner holder til i Langøgade på Østerbro.

Her har jeg mit værksted, CADgaragen, hvor jeg afholder AutoCAD-, Revit- og pCon.planner-kurser og CAD-workshops.

Der har været tusindvis af tilfredse kursister gennem CADgaragen – både nybegyndere, der skal lære CAD-programmer fra bunden og erfarne CAD-brugere, der skal have fintunet kompetencerne eller sparring omkring designs og præsentationer.

Der er plads til alle i CADgaragen, uanset niveau, og intet problem er for stort eller småt.

Det er min drivkraft er, at lære dig at mestre dit program.

Det er min drivkraft at flytte din forståelse for CAD-programmerne og lære dig at mestre dem: at få dig til at synes, at CAD-programmerne er lige så lette, som at slå en streg på et stykke papir. Det gør jeg ved at fjerne støjen fra programmerne, skære dit behov ind til benet og give dig de redskaber, jeg ved du skal bruge.

Jeg elsker at lære fra mig, og jeg elsker mine kursisters begejstring, når de oplever at tage ejerskab over deres arbejde. Når de går fra CAD-mismod til at levere designs, de er stolte af, og som giver dem blod på tanden til mere.

Det er ikke nødvendigvis en uoverkommelig opgave at blive bedre til at tegne.

Lad mine +28 års CAD-erfaring komme dig til gode – skriv, ring eller kom forbi CADgaragen, så vi kan tage en snak om hvordan du kan blive endnu skarpere til at præsentere dit arbejde.

Vi finder vejen sammen og jeg glæder mig til at tage imod dig.

Tegn professionelt med 3dimensioner